top of page

Mijn professionele diensten

Expert in gezichtsverbeterende behandelingen

Ik heb een breed scala aan gezichtsverbeterende behandelingen, op maat voor alle leeftijden.  Baanbrekende behandelingen in combinatie met LED. De protocollen van Renophase zijn gericht op verschillende huidproblemen zoals acne, pigment en verjonging. De huid wordt door het intens rood licht opnieuw gestimuleerd om zich te herstellen.

Lisette-28.jpg

Medical Skin Needling

Speed Wave Therapy (SWT) is een veilige en resultaatgerichte microneedling procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Snel, draadloos, veilig en doeltreffend. Voor nauwkeurige, betrouwbare & weerstandsloze naaldpenetratie.

Chirurgische 36-naalds cartridge, levert een hoog aantal microperforaties per seconde. Zorgt voor snellere en gecontroleerde behandelingstijden. Biedt een breed behandelvlak, dat zorgt voor een soepele en comfortabele wendbaarheid. Het insluizen van hoogwaardige werkstoffen tijdens de behandeling is ongeëvenaard.

Lisette-7.jpg

Photodynamic Peelings

Laboratoires Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten. Hun technologie is gebaseerd op 2 onafscheidbare peilers namelijk celvernieuwing en verdraagzaamheid op de huid. De innovatieve formules van hun producten zijn speciaal ontwikkelt om tegemoet te komen aan de noden van professionele huidverzorgingsinstituten en ze zijn bovendien ondersteund door vooruitstrevende klinische en dermatologische studies die een optimaal niveau van veiligheid en efficiëntie garanderen.

Lisette-17.jpg

Active cellular light therapy (ACLT+)

Active Cellular Light Therapy met een bron van 630nm rood LED licht. Efficiënte Photo dynamische behandeling omvat de juiste energie aan licht om onze producten en ingrediënten te activeren.

Photo-ontvangbare moleculen worden geactiveerd door licht, waardoor deze door de huid tot in de diepere lagen worden opgenomen zonder het huidoppervlak te irriteren. Zo kunnen ook gevoelige, droge en rosacea huiden actief behandeld worden.

I'M light

Lisette-23.jpg
Diensten: Diensten
bottom of page